FØLGENDE GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER GÆLDER FOR ALLE B2C-LEVERANCER FRA EPL APS ( 2Blind2C ).

DISSE BETINGELSER GÆLDER I TILFÆLDE, HVOR DER IKKE FINDES ALTERNATIVE SKRIFTLIGE AFTALER MELLEM EPL APS OG KØBEREN.

ORDRE & BETALING

Før du afgiver din bestilling, bedes du gennemgå dine bestillings-, betalings-, leverings- og faktureringsadresseoplysninger grundigt - kort tid efter at du har afgivet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

TOLD- & IMPORTAFGIFTER

Eventuelle told- og importafgifter, der opkræves, når ordren når sit bestemmelsesland, skal betales af modtageren af ordren. Vi har ingen kontrol over disse gebyrer og kan ikke forudsige, hvad de kan være. Toldpolitikker varierer meget fra land til land. Du kan kontakte dit lokale toldkontor for at få yderligere oplysninger. Alle ordrer sendes fra Danmark.

LEVERING & FRAGT
DANMARK

Alle forsendelser sendes som forsikret emballage og kan til enhver tid spores undervejs.

Vi pakker din ordre indenfor 1-3 hverdag og sender med GLS (levering 2-3 hverdage) og du har mulighed for at vælge levering til service point (pakkeshop, butik mv.) eller hjem til din privatadresse. 

Fri fragt over 1.499,- kr. inden for Danmark.

Bestillinger under 1.499,- DKK - fra 75.- DKK.

Hvis din ordre er blevet leveret til en pakkeshop, skal du sørge for at afhente den i tide, inden den bliver sendt tilbage til afsender. Alle omkostninger i forbindelse med returnering betales af dig og dækkes ikke af 2Blind2C.

LEVERING TIL EUROPÆISKE LANDE

Alle forsendelser sendes som forsikret emballage og kan til enhver tid spores undervejs.

Vi pakker din ordre indenfor 1-3 hverdag og sender med UPS (levering 4-5 hverdage) og du har mulighed for at vælge levering til service point (pakkeshop, butik mv.) eller hjem til din privatadresse. 

Dansk moms gælder for alle lande i Europa.

Levering til et land i Europa - fra 15

Gratis levering på ordrer over 199

 

LEVERINGER TIL RUSLAND

Vi lever ikke til Rusland.

 

KLAGER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan reklamere over mangler ved varen, der er opstået inden for 24 måneder efter købet. Garantien dækker ikke, når fejl, skader eller slid er opstået som følge af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slitage. 

I tilfælde af reklamation, mangler eller manglende leverancer bedes du kontakte os direkte via e-mail: webshop@2blind2c.com.

Vi dækker rimelige forsendelsesomkostninger i tilfælde af en defekt vare indenfor Danmark. For at gøre dette bedes du sikre dig at faktura dokumentation for fragten er vedlagt din returnering.